середа, 13 липня 2011 06:45

Чоловік покусав міліціонера за руки

31-річний вінничанин покусав за руки лейтенанта міліції Андрія Павловського.

Неділя, 10 липня. Міліціонер ішов увечері площею Героїв Сталінграда у вінницькому мікрорайоні Замостя, був у цивільному одязі.

— Співробітник побачив, як двоє молодих людей били старшого чоловіка біля тролейбусної зупинки. Той лише закривався руками від ударів. Люди на зупинці галасували. Павловський наказав нападникам припинити бійку, представився міліціонером. Але хулігани накинулися на нього. Тоді Андрій повалив одного на землю, скрутив руки за спину. Однією рукою тримав зловмисника, другою намагався зателефонувати в міліцію. Другий хуліган у цей час бив потерпілого, — переповідає Ганна Олійник з обласного управління МВС Вінницької області.

Чоловік пручався, кілька разів ударив головою лейтенанта в обличчя, укусив його за обидві руки. Подзвонити на 102 міліціонерові не вдалося — нападник вибив телефон із рук.

— Люди чомусь боялися викликати міліцію. Це врешті зробила одна жінка. Вона єдина погодилася свідчити, — продовжує Ганна Олійник.

На місце приїхав патруль "Беркуту". За цей час один нападник утік. Так само накивав п'ятами старший чоловік, якого били хулігани. Другого нападника затримали. Він відбивався від міліції, копав службове авто, був п'яний, додає міліціонер.

— Те, що нас кусають, випадки непоодинокі, — розповідає працівник "Беркуту", який не називається.

Вінницька міліція розшукує другого хулігана та потерпілого. Свідчення останнього необхідні для слідства.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік покусав міліціонера за руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі