вівторок, 05 липня 2011 00:30

Міліціонер з'їв мічені гроші

На підписці про невиїзд чекає завершення слідства 25-річний міліціонер із Вінниці. Щодо нього порушили кримінальну справу за  продаж приладів для прослуховування.

Працівники Служби безпеки затримали правоохоронця 23 червня навпроти обласної телерадіокомпанії, де той зустрічався з клієнтом. Щойно передали мічені гроші, як він вихопив їх і почав жувати.

— Було дві купюри по 200 гривень і одна "п'ятдесятка". Наші співробітники намагалися витягти гроші, але він проковтнув усе. І шматочка не лишив. Потім вихопив вилучені два годинники, брелок та портсигар із вмонтованими відеокамерами. Почав їх розбивати. Ми ще здивувалися навіщо. Наші працівники відзняли процес передачі, все відбувалося на очах у понятих, — розповідає Ірина Ярмолова, прес-секретар обласного управління СБУ.

Міліціонер купував прилади в Китаї. Перепродавав вінницьким підприємцям, ревнивим чоловікам, священикам. Заробляв так щонайменше чотири місяці.

— Користуватися цими пристроями можуть лише працівники правоохоронних органів. Ліцензію на їх продаж можна отримати тільки через наше управління. Зрозуміло, затриманий цього зробити не міг. Він взагалі не може займатися підприємницькою діяльністю, бо ж міліціонер, — зауважує Ярмолова.

Затриманий працював у міліції три роки.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер з'їв мічені гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі