четвер, 13 вересня 2007 07:08

Марік Горєлов убив і зґвалтував дев"ятикласника

  Марік Горєлов з села Костогризове Цюрупинського району Херсонської області розповідає про зґвалтування у райвідділі міліції. В усьому зізнається. Жоден адвокат не погодився захищати його в суді
Марік Горєлов з села Костогризове Цюрупинського району Херсонської області розповідає про зґвалтування у райвідділі міліції. В усьому зізнається. Жоден адвокат не погодився захищати його в суді

Майже опівночі 7 вересня дев"ятикласник Денис Галамага, 14 років, із села Посад-Покровське Білозерського району Херсонської області вийшов з другом Сергієм із місцевого Будинку культури. Хлопці вирішили подихати свіжим повітрям, бо довго грали в комп"ютерні ігри. Сіли на сходах.

До школярів підійшов 18-річний Марік Горєлов. Був напідпитку, бо цілий вечір святкував народження племінника. Покликав Дениса. Сергієві наказав зайти до приміщення. Горєлов почав приставати до Галамаги. Денис кинувся тікати. Марік схопив підлітка й поволік до громадського туалету, за Будинок культури. Денис сказав, що поскаржиться старшому братові. Горєлов почав дубасити жертву по голові, коли той упав — бити ногами. Хлопець кричав. Коли затих, Марік роздягнув і зґвалтував його. Залишив у туалеті й пішов додому.

О сьомій ранку до туалету зайшли продавці місцевого ринку. В останній кабінці побачили тіло Дениса Галамаги. Викликали міліцію.

Міліціонери опитали селян. Почали шукати Маріка, бо з ним Дениса бачили востаннє. Зателефонували Горєлову з мобільного друга, запропонували похмелитися.

— Та я вже в автобусі, їду в Костогризове, — відповів той. — Побачимось якось пізніше.

Міліціонери Цюрупинського райвідділу Сергій Вдодович і Олексій Добровольський зняли Маріка з автобуса. Він в усьому зізнався.

— Я хотів відчути невідоме, — каже Горєлов.

Судмедекспертиза встановила, що Дениса ґвалтували вже мертвого.

Марік жив у селі Костогризове Цюрупинського району. Його батько нещодавно помер, а мати переїхала до Посад-Покровського. У родині Горєлових дев"ятеро дітей. У селі про них не хочуть говорити. Найстарший брат сидів у в"язниці, неповнолітні сестри вже народили дітей.

У Костогризовому згадують, що раніше Горєлови були дуже набожними, відвідували якусь релігійну організацію. Батько вимогливо ставився до дітей, не дозволяв навіть мультфільми дивитися. Коли помер, мати не встигала вгледіти за всіма. Подейкують, що Марік ґвалтував кіз. Нині жоден адвокат не хоче захищати Маріка.

Батько Дениса, Іван Галамага, працює у Посад-Покровському на автозаправній станції, мати — домогосподарка. Крім Дениса, родина має ще сина Андрія.

На похорон Дениса минулої неділі зібралося майже все село.

Зараз ви читаєте новину «Марік Горєлов убив і зґвалтував дев"ятикласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі