Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2007 12:23

Затриманий гвалтівник, що заражав москвичок СНІДом (ФОТО)

 
2007 році в Західному окрузі відбулася серія згвалтувань. Чоловік підкараулював жертви в безлюдних місцях і в під"їздах будинків. Вибирав він дівчат тендітної статури, з якими було легше справитися. Після декількох нападів злочинець змінив зовнішність: він відростив волосся і перефарбувався в брюнета, але було зрозуміло, що у всіх випадках діяла одна і та ж людина.
Правоохоронним органам вдалося встановити, що злочини скоював 28-річний Денис Гудков. Чоловік народився в Ленінграді і в дитинстві переїхав з батьками до Таджикистану. До Росії він повернувся на початку 90-х років і з того часу провів на зоні в цілому за грабежи і розбої. Звільнившись в черговий раз у вересні 2006 року, він обдурив адміністрацію однієї з колоній і отримав паспорт росіянина. На волі Денис познайомився з 32-річною Жанною Лазакович, колишньою повією на Ленінградському шосе. Вона також провела декілька років у в"язниці за розповсюдження наркотиків. Більш того, Жанна була ВІЛ-інфікована, про що Гудков знав, але це його не зупинило. У квітні нинішнього року вони одружилися. Незабаром і Гудков заразився СНІДом на додачу до що вже був у нього гепатиту З і туберкульозу, отриманому на зоні.

У подружжя був загальний бізнес - вони обклали данню колишніх колег Жанни по вуличному ремеслу. Гудков, узявши прізвище дружини, формально числився приймальником товару на одному з оптових складів, але на роботі він не з"являвся. Зате в Солнцеві, Очакові і Ново-Передєлкіному почалася низка гвалтувань. Як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Солнцевського району Віталій Деревесников, десяток злочинів вже доведений, але передбачається, що їх набагато більше.

Ближче до кінця літа Лазакович ударився в перегони - він з"являвся в Рязанській, Тульській і Липецькій областях. Московські міліціонери висліджували його спільно з колегами з регіонів. Врешті-решт пошуки привели назад, на Озерну вулицю. 7 вересня співробітники ОВД "Солнцево" приїхали в квартиру Лазаковічів. Оглянувши приміщення, вони не знайшли злочинця і збиралися виїжджати, але тут міліціонерам прийшло в голову заглянути під нижню полицю величезного шифоньєра в кімнаті. Там під подвійним дном і ховався Лазакович.

Злочинець, вискочивши з притулку, кинувся на один з міліціонерів і спробував разом з ним викинутися з відкритого балкона 10-го поверху.

Зараз перевіряється, чи всіх постраждали насильник залишав в живих. За попередніми даними, за ним можуть цілком числитися і вбивства згвалтованих дівчат, повідомляє "МК".

Зараз ви читаєте новину «Затриманий гвалтівник, що заражав москвичок СНІДом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути