середа, 12 вересня 2007 10:28

На свій день народження москвич забив до смерті дівчину (ФОТО)

У свій день народження 17-річний москвич убив кохану свого друга, 20-річну Ганну С., звірячо знівечивши їй обличчя.


У понеділок розтерзане тіло Ганни робочі знайшли в лісопарку на Кронштадтському бульварі Москви. Того ж дня слідство вийшло на підозрюваного - 17-річного Сергія С.


В суботу увечері Ганна і Сергій опинилися в одній компанії - відзначали день народження Сергія. Коли стемніло і дівчина збиралася додому, юнак запропонував провести її. Ганна погодилася. Проте тільки пара дійшла до лісопарку, Сергій несподівано почав приставати до неї. Дівчина почала чинити опір і подряпала йому обличчя.

- Я так розсердився, - згадує Сергій. - Тут же кинувся на неї, схопив перше, що попалося під руку: камінь, якийсь шматок труби - і став її бити.

Пізніше експерти встановили, що дівчинку згвалтували і звірячо убили - хлопець перетворив обличчя Ганни на криваве місиво. Вже в кабінеті слідчого Сергій стверджував, що розкаюється в скоєному, передає Твій день.
Зараз ви читаєте новину «На свій день народження москвич забив до смерті дівчину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі