пʼятниця, 04 листопада 2022 18:24

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відправили на "концерт Кобзона" чергову порцію росіян: подробиці

ЗСУ відправили на "концерт Кобзона" чергову порцію росіян: подробиці
Збройні сили України успішно нищать загарбників на фронті. ФОТО: Генштаб

Окупанти продовжують масово помирати в Україні. Підтверджена загибель 18 з них після вогневої атаки адмінбудівлі в Голій Пристані на Херсонщині.

Ще двоє були поранені, ідеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

"Також 2 листопада у районі міста Енергодар Запорізької області, знищено зенітний ракетний комплекс С-300 і вантажівку з боєприпасами. А близько 20 військовослужбовців противника зазнали поранень різного ступеня тяжкості", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія спробує заманити українські війська у пастку в Херсоні" – що пише про нас світова преса

У Мелітополі на Запоріжжі 3 листопада ЗСУ завдали удару по пункту управління ворога. Близько 50 загарбників поранені й знищені. Згоріло до 10 одиниць їхньої техніки.

"Пошкоджено близько 80 одиниць військової техніки різного типу, які ворог розміщував в ангарах", – додали в Генштабі.

У командуванні зазначили, що противник перемістив особовий склад своїх підрозділів з Кам'янки на Запоріжжі. Також згорнув там свої блокпости.

"Фіксується низький рівень морально-психологічного стану особового складу ворожих підрозділів, що перебувають у Запорізькій області. Це наслідки незадовільних умов утримання, поганого екіпірування, постійної затримки й неповних виплат грошового забезпечення, а також зневажливого ставлення військового керівництва до підлеглих", – підсумували в Генштабі.

Загалом з початку повномасштабної агресії Росія вже втратила убитими в Україні 74 840 осіб, станом на ранок 4 листопада. Лише за останню добу лави "200-х" поповнили ще понад 840 окупантів. Найбільше їх ліквідовують на Лиманському й Авдіївському напрямках, повідомляли в Генштабі.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відправили на "концерт Кобзона" чергову порцію росіян: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі