четвер, 28 квітня 2022 06:16

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ вибили окупантів, які сунули на Миколаїв

ЗСУ вибили окупантів, які сунули на Миколаїв
На Херсонщині знищено два ворожих склади боєприпасів. Фото: Генштаб ЗСУ

27 квітня на південному напрямку Збройні сили України відбили три ворожі атаки та знищили два склади боєприпасів російських окупантів.

Про це повідомило оперативне командування "Південь" у Facebook.

"У районі Молодецького та Великої Олександрівки подвійним попаданням знищено ворожі склади боєприпасів", – йдеться у повідомленні.

Російські окупанти втратили 14 одиниць техніки: шість - броньованої, три - автомобільної, три одиниці ракетно-артилерійського та протиповітряного озброєння. Близько 50 загарбників повернуться додому як "вантаж 200".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім про ситуацію на Миколаївщині: ми готуємося наступати

У районі Нововоронцовки підрозділи протиповітряної оборони знищили російський безпілотник "Орлан-10".

Упродовж доби на Херсонщині та Миколаївщині ворог намагався просунутися в напрямку Миколаєва, але успіху не мав. ЗСУ за підтримки артилерії відбили одну ворожу атаку біля Новогригорівки та дві – поблизу Олександрівки.

"Ефективним веденням бойових дій нашими підрозділами зірвано ворожу підготовку до атаки у напрямку Миколаївки", – додали у повідомленні.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Миколаїв не сходить з інформаційних хронік. Місто постійно обстрілюють, росіяни все ще намагаються взяти його в облогу. Майже щодня міська влада повідомляє про жертви або поранених серед цивільного населення у самому місті та Миколаївській області.

26 квітня на Миколаївщині поранення через дії російських окупантів отримали 15 осіб.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ вибили окупантів, які сунули на Миколаїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі