середа, 01 червня 2022 10:35

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ на Запоріжжі "знешкодили" низку техніки з окупантами і два ворожі літаки

ЗСУ на Запоріжжі "знешкодили" низку техніки з окупантами і два ворожі літаки
На Запоріжжі впродовж минулої доби російські окупанти активних бойових дій не проводили. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Запоріжжі впродовж минулої доби російські окупанти продовжили зосереджувати основні зусилля на утриманні зайнятих позицій та недопущенні подальшого просування українських військ.

Минулої доби окупанти проводили повітряну розвідку та вели контрбатарейну боротьбу, повідомляють у Штабі оборони Запорізького краю. Противник обстрілював позиції Збройних сил України вздовж усієї лінії зіткнення.

"Ворожі війська постійно переміщують техніку та тримають у готовності підрозділи для посилення та поповнення втрат за рахунок застарілої та відновленої техніки на передових позиціях військ в районі Токмака, Пологів, Очеретуватого, Мирного, а також нарощують інженерне обладнання своїх позицій в районі Дніпрорудного і Василівки", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові повідомили про ситуацію на півдні України

Основні сили й засоби загарбники продовжують зосереджувати в районах Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки Донецької області, спостерігається посилення угруповання озброєнням і військовою технікою в районі Мелітополя, Василівки. На інших рубежах по лінії розмежування ведуться стримуючі дії.

ЗСУ на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборони, надають відповідь ворогу та знищують його живу силу та техніку.

"Протягом минулої доби завдяки умілим діям наших воїнів було знищено шестеро осіб особового складу ворога та поранено ще дев'ятьох, ліквідовано один літак Су-25 та ще один пошкоджено, знищено одну станцію радіоелектронної боротьби, а також п'ять одиниць автомобільної техніки", - звітує Штаб.

Російські окупанти продовжують знущатися з українців у районі блокпоста в місті Василівка в напрямку Запоріжжя. Окрім недопускання, браку води та їжі, окупанти вдаються і до більших знущань.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на Запоріжжі "знешкодили" низку техніки з окупантами і два ворожі літаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі