Ексклюзиви
четвер, 07 листопада 2019 13:47

Знайшли непритомних: родина отруїлася невідомою речовиною

Знайшли непритомних: родина отруїлася невідомою речовиною
Батьки залишили лікарню наступного дня. Фото: youtube.com

У Христинівці на Черкащині родина отруїлася невідомою речовиною. Трагедія сталася 29 жовтня.

35-річного чоловіка, 30-річну жінку та 6-річного хлопчика непритомних знайшла родичка. Хлопчика врятувати не вдалося. Подружжя відвезли до реанімації Христинівської лікарні.

"Бабуся зайшла до будинку о 19:54. Господар будинку лежав на підлозі, його дружина - у ванній. Хлопчик, на жаль, не подавав ознак життя. Бабуся казала, що в будинку було дуже тепло й душно. Але не намагалася встановити причину запаху, а рятувала дітей. Тому повідчиняла всі вікна й двері. О 20:05 прибула машина швидкої допомоги й одразу почали робити інгаляції кисневими подушками. Тіло хлопчика забрали для судмедекспертизи. Поки що її результати невідомі. Попередня причина смерті - отруєння невідомою речовиною", - розповідає заступник головного лікаря райлікарні Володимир Губський.

Подружжя вже виписали з лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець з'їв грибів із ринку та потрапив до реанімації

"Їм стало краще й у середу зранку, 30 жовтня, вони почали проситися додому. Прибули родичі та забрали їх. Вони написали розписку, що йдуть із лікарні за власною ініціативою", - додав Губський.

Померлого хлопчика поховали минулого тижня.

У Каневі на Черкащині в авто виявили двох дітей. 15-річна дівчина загинула, хлопець - у реанімації. Подія сталася 31 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли непритомних: родина отруїлася невідомою речовиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути