четвер, 17 жовтня 2024 01:34

У Черкасах затримали прокурора, якого підозрюють у педофілії

У Черкасах затримали прокурора, якого підозрюють у педофілії
Фото: facebook.com/official.bondarenko

Українські правоохоронці затримали працівника обласної прокуратури, якого підозрюють у педофілії. Мова йде про вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку та домагання дитини для сексуальних цілей.

Підозрюваного затримали ввечері 16 жовтня. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура повідомила про розслідування щодо поліції, яка виписала 850 грн штрафу за сексуальне насильство над малолітнім

"Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - сказано у повідомленні.

ЗМІ повідомляють, що йдеться про начальника відділу нагляду за ДБР Черкаської обласної прокуратури.

Розслідування щодо посадовця було розпочате 7 жовтня. Зрештою сьогодні, 16 жовтня, за участі прокурорів Генеральної інспекції слідчі ДБР за оперативного супроводу працівників Кіберполіції затримали прокурора.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко повідомив у Facebook про затримання працівника прокуратури біля 17-ї школи міста.

У Київській області поліцейському повідомили про підозру у зґвалтуванні 10-річної дівчинки. Зловмисником виявився співробітник Бучанського районного управління Національної поліції.

За даними слідства, 44-річний дільничний офіцер поліції вчинив насильницькі дії сексуального характеру відносно дівчинки, яка приходила в гості до його пасербиці.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах затримали прокурора, якого підозрюють у педофілії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі