понеділок, 07 березня 2022 04:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Запрацював унікальний сайт – там учать боротися з російським агресором

Запрацював унікальний сайт – там учать боротися з російським агресором
Новий сайт запустив Центр національного спротиву. ФОТО: скріншот

В Україні запустили сайт Центру національного спротиву.

Його створили для підтримки і координації усіх, хто бажає боротися за звільнення України від російських окупантів, заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Сайт розбитий на кілька розділів. У них розповідається, як чинити громадянський спротив окупантам, не залишати слідів переписки в інтернеті, безпечно збирати і передавати інформацію про ворога тощо. Також даються поради, як надавати першу допомогу пораненим і психологічно тиснути на офіцерів і солдат Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти поки не запустили воду до Криму - Арестович

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Запрацював унікальний сайт – там учать боротися з російським агресором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі