пʼятниця, 13 листопада 2015 13:58

Вінницкий Тарифний Майдан продовжує протест

Вінницкий Тарифний Майдан продовжує протест

Близько сотні активістів п'яту добу чергує у наметах біля Вінницької міської ради. Люди вийшли на Тарифний Майдан і вимагають зменшення цін на газ та встановлення прозорих тарифів. Також окремі протестувальники вимагають звітності про прийняті на сесіях рішення від депутатів міської ради.

"Наша акція є безстроковою. Бо ми проти корупції і комунальних тарифів. Ми проти геноциду українського народу. Будемо стояти, поки не побачимо реальних змін і реальних реформ", - розповіли оргнізатори акції.

Свої намети на площі встановили представники кількох політичних партій. Організували цілодобове чергування та роботу кухні. Привезли металеві діжки для розведення багаття. Поліція просила не розпалювати вогонь і обіцяла забезпечити обігрівачами уфо. Але їх так і не завезли, тому активісти гріються біля вогню. До протестантів щодня приєднуються прості віннчани, які не можуть оплатити квитанції за комунальні послуги.

"За газ маємо платити 1500 гривень. А ще вода, світло, яке постійно дорожчає. Якщо порахувати всі платежі — то набіжить більше двох тисяч гривень. Ми лишимося голі і босі, ще ж їсти треба. Чоловік і так працює на двох роботах, аби забезпечити сім'ю. У нас двоє малих дітей, які, на жаль, ще й хворіють. Треба постійно купувати ліки. Тому підтримую протестувальників. І готова щодня напувати їх теплим чаєм", - каже вінничанка Олена Яранцева.

Нагадаємо, Тарифний Майдан у Вінниці зібрався 9 листопада. Люди обіцяють стояти до тих пір, поки Уряд не перегляне тарифи на газ.

Зараз ви читаєте новину «Вінницкий Тарифний Майдан продовжує протест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі