четвер, 15 січня 2015 13:52

Вінницькі активісти просять студентів аграрного університету не підтримувати Калетніка

Вінницькі активісти  просять студентів аграрного університету  не підтримувати Калетніка

15 січня активісти вінницького Майдану озвучили звернення до студентів та викладачів аграрного університету. Вони попросили усіх подумати та не голосувати на чергових виборах ректора закладу за Григорія Калетника.

"Рік тому через протиправне голосування руками деяких народних депутатів були прийняти антидемократичні драконівські закони. В тому ганебному голосуванні 16 січня брав участь і клан Калетників - ректор аграрного університету Григорій Миколайович. Його син Ігор, який зараз переховується в окупантській Росії, та племінниця Оксана Калетник", - сказав координатор люстраційного комітету Вінниччини Анатолій Банах.

Активісти впевнені, такі як Григорій Калетнік мають сидіти у в'язниці, а не обиратися керівниками вищих навчальних закладів України. Бо керівник закладу є відповідальним не тільки за профільну освіту студентів, але й за патріотичне виховання громадян країни.

"Людина, яка підтримувала злочинну владу незаконним голосуванням, яка під загрозою відрахування з вузу забороняла студентам брати участь в протестних акціях проти Януковича під час Майдану не має морального права знову займати посаду ректора. Тому просимо усіх викладачів та студентів, які братимуть участь у голосуванні, обдумати питання майбутнього свого вузу та всієї країни", - додав Анатолій.

Нагадаємо, 65-річний Григорій Калетник був призначений ректором Вінницького національного аграрного університету у березні 2010 року. У 1998-2005 роках очолював обласну раду та адміністрацію. Депутат Верховної ради трьох скликань.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі активісти просять студентів аграрного університету не підтримувати Калетніка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі