середа, 20 червня 2018 10:59

Ветерани війни готові вчинити самосуд над чоловіком

Ветерани війни готові вчинити самосуд над чоловіком
В Чутовому ветерани війни прийшли до поліції . Фото youtube

В селищі Чутове на Полтавщині ветерани війни і громадські активісти прийшли у відділення поліції, бо вважають, що правоохоронці кришують злочинця.

"Минулого тижня дорослий чоловік намагався згвалтувати 12-річну дитину в людному місці. Це помітили інші діти і підняли галас. Поліція прибула за півгодини, але майже одразу випустила чоловіка. Як виявилося, у правоохоронних органах працює брат підозрюваного у зґвалтуванні", - написав у соцмережі Віталій Запека, ветеран війни.

За інформацією активістів, на родичів малолітніх свідків почали тиснути. Сам підозрюваний виїхав із селища в сусідню область. Місцеві жителі обіцяють вчинити самосуд, якщо правоохоронці будуть прикривати злочинця.

"Дана ситуація на контролі керівництва поліції області. Порушено справу стосовно розбещення неповнолітньої. В поліції люди отримали вичерпну інформацію стосовно розслідування справи. Звичайно ж, родичі потерпілої хвилюються, але поліція точно не буде нікого вигороджувати і проведе детальні слідчі дії і діятиме згідно закону", - повідомив Юрій Сулаєв із Полтавської обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали педофіла, котрий 2 роки ґвалтував власного сина.

У Київській області батько змушував свою 13-річну дочку робити порнознімки, а потім їх продавав. Йому загрожує 12 років в'язниці з позбавленням права займати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «Ветерани війни готові вчинити самосуд над чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі