пʼятниця, 08 червня 2018 17:48

Тато змушував дочку робити інтимні фото для продажу

Тато змушував дочку робити інтимні фото для продажу
Батько змушував свою 13-річну дочку робити порнознімки, а потім їх продавав. Фото - Україна кримінальна

У Київській області батько змушував свою 13-річну дочку робити порнознімки, а потім їх продавав. Про це повідомила пресс-служба прокуратури.

"32-річний чоловік познайомився зі своєю рідною дочкою тільки в 2017 році. Протягом року дівчинка приїжджала до батька і бабусі в село. Під час цих візитів чоловік скоював розпусні дії стосовно дочки. Про це дізналася мати дівчинки, побачивши їх листування в мережі. З'ясувалося, що протягом усього спілкування, батько змушував дочку знімати на відео і фотографувати своє оголене тіло і висилати йому знімки через месенджер Viber", - йдеться в повідомленні.

З червня 2017 року по лютий 2018 року чоловік мінімум раз в місяць отримував від дочки такий контент ,а після розміщував фото та відео в інтернеті заради грошової винагороди. Він публікував знімки і надавав відкритий доступ до файлів невизначеному колу осіб, від яких отримував гроші на рахунок. Його загальна сума склала майже 20 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педофіл викрав 9-річну дівчинку

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Чоловік перебуває під вартою. Йому загрожує 12 років в'язниці з позбавленням права займати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

В одному з сіл Миколаївського району на Львівщині 4-річну дівчинку зґвалтував вітчим. Подія сталася 3 червня. Про злочин до поліції заявила мати дитини.

Зараз ви читаєте новину «Тато змушував дочку робити інтимні фото для продажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі