четвер, 30 жовтня 2014 12:59

В зону АТО поїхали тернопільські міліціонери

В зону АТО поїхали тернопільські міліціонери

Десять співробітників оперативного блоку Тернопільського обласного управління внутрішніх справ поїхали на схід України для несення служби. П'ять працівників підрозділу УБОЗ і п'ять працівників карного розшуку замінять своїх колег, які знаходяться в зоні проведення АТО.

"Я б хотів відмітити, що наші працівники міліції, які забезпечують правопорядок на сході України, з честю та гідністю вистояли в тих нелегких умовах і забезпечили правопорядок під час виборчого процесу, а також на тих блок-постах, які відведені для нас міністерством. Це Попасна і Щастя", - звернувся начальник обласного управління міліції Василь Облещук. Він побажав хлопцям добросовісного несення служби і повернення додому в повному складі.

Сьогодні в зоні АТО знаходиться 156 співробітників тернопільської міліції. Готуються правоохоронці і до наступної великої ротації, яка запланована на 15 листопада. Тоді на схід планують відправити 120 працівників міліції.

Працівники міліції, які виїжджають в зону проведення антитерористичної операції, забезпечені теплим одягом, теплим взуттям і теплим харчуванням. Допомагають правоохоронцям постійно меценати, волонтери та пересічні громадяни.

Зараз ви читаєте новину «В зону АТО поїхали тернопільські міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі