понеділок, 03 липня 2023 22:25

Після гучного затримання підозрюваний у хабарі голова облради повернувся на роботу

Підозрюваний у хабарництві голова Тернопільської обласної ради, представник "Свободи" Михайло Головко прийшов у понеділок на роботу.

Чиновник заявив, що підозра в хабарі "повний маразм, абсурд і провокація". Про це повідомили "Суспільне".

Автор: suspilne.media
  Підозрюваний у хабарництві Михайло Головко в робочому кабінеті
Підозрюваний у хабарництві Михайло Головко в робочому кабінеті

"Тернопільська обласна рада працює, всі виконують покладені на них обов'язки і завдання, повноцінно робочий режим у нас триває. Із сьогоднішнього дня на роботі", – заявив Головко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепа посадили на два місяці в СІЗО

"Ті звинувачення, які мені інкримінують – неправомірна вигода, так би мовити, в народі хабар. Ніщо інше, як повний маразм, абсурд і провокація", – заявив посадовець.

Детальніше прокоментувати затримання і підозру Головко відмовився через триваюче слідство.

"Ніякого хабаря не було. Я ніколи не брав хабарів. Я готовий це підтвердити на детекторі брехні", – сказав.

26 червня Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура затримали Головка і заступників голови Тернопільської обласної військової адміністрації Ігоря Дем'янчука та Ігоря Гайдука. За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн грн у власника підприємства.

Через два дні Вищий антикорупційний суд заарештував голову облради на 60 діб. А 29 червня Головка випустили під 805 тис. грн застави.

Зараз ви читаєте новину «Після гучного затримання підозрюваний у хабарі голова облради повернувся на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі