четвер, 16 червня 2022 09:52

Спецтема: Війна Росії проти України

На Запоріжжі ЗСУ розгромили позицію окупантів і спостережний пункт

На Запоріжжі ЗСУ розгромили позицію окупантів і спостережний пункт
Триває 113 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Фото: Генштаб ЗСУ

На Запорізькому напрямку українські захисники дають відсіч російським окупантам, знищуючи їхню живу силу та техніку.

15 червня особовий склад росіян скоротився ще на вісім осіб. 14 загарбників отримали поранення, повідомив штаб оборони регіону в Тelegram.

Окрім того, бійці знищили сім самохідних артилерійських установок 2с3 "Акація" та два склади з боєприпасами росіян. Також одну ворожу позицію та спостережний пункт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як ЗСУ знищили ворожу колону й унікальний танк Т-80УМ2

Загальні втрати окупантів в Україні на 16 червня становлять 32 950 осіб та багато одиниць техніки. Минулої доби статистику "200-х" поповнили ще 200 загарбників. Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському напрямку, за даними українського Генштабу.

На Запорізькому напрямку виявили навчальний танковий полігон російського ворога. Помітили його на околицях села Новозлатопіль Гуляйпільського району, повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

За його даними, також відомо про приїзд в регіон російських військових. І про те, що з окупованого Криму прибув потяг з цистернами з паливом.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі ЗСУ розгромили позицію окупантів і спостережний пункт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі