понеділок, 05 вересня 2016 15:45

У підземному переході на вокзалі зарізали жінку

У підземному переході на вокзалі зарізали жінку

У підземному пішохідному переході на залізничному вокзалі Жмеринки на Вінниччині знайшли мертвою 41-річну жінку. Мала колото-різані ушкодження живота. Під час надання медичної допомоги потерпіла, не приходячи до тями, померла, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"Постраждалу о 7:55 виявили перехожі та викликали "швидку". За попередніми висновками поліцейських, невідомий поранив жінку ножем у пішохідному переході. Слідчо-оперативна група, що працювала на місці події, було встановлено, що речі потерпілої не зникли. Місце події оглянули, вилучили відеозаписи з камер спостереження та зібрані речові докази", - йдеться у повідомленні.

Загиблою виявилася 41-річна місцева жителька.

Поліція проводить слідчо-розшукові заходи з розкриття даного злочину та встановлення обставин його скоєння. Слідчий відділ поліції розпочав кримінальне провадження за умисне вбивство. Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 15 років або довічним ув'язненням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зловили водія, який збив бійця АТО

В.о. начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос на місці провів термінову нараду з особовим складом поліції, який залучили для оперативного розкриття злочину. Працює посилена слідчо-оперативна група поліції з районного підрозділу та Головного управління поліції.

Нагадаємо, двоє невідомих чоловіків побили депутата Жмеринської міської ради 52-річного Юрія Заморського. На нього напали у придорожньому кафе "Козацька мрія" поблизу села Рів.

Зараз ви читаєте новину «У підземному переході на вокзалі зарізали жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі