вівторок, 08 лютого 2022 10:13

В Одесу зайде потужний циклон Роксана - коли очікувати піка негоди 

В Одесу зайде потужний циклон Роксана - коли очікувати піка негоди 
Циклон "Роксана" несе в Одесу непогоду. Фото: pixabay.com

У вівторок, 8 лютого, Одесу накриє циклон Роксана.

Очікується штормовий вітер та опади, пише 048.ua.

"Циклон Роксана наблизиться до Південної Пальміри. Ця область зниженого атмосферного тиску принесе в наше місто північно-західний штормовий вітер", - пише видання.

Шквальні пориви вітру досягатимуть 19-25 м/с. Пік негоди очікується в обід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подумали, що це мішок: ранкова пробіжка одеситів завершилася "різдвяним дивом"

Із циклоном регіон накриють різні опади, але до Одеси дійде лише невеликий дощ. Температура повітря знизиться одразу на 5℃.

"Море поблизу узбережжя стане неспокійним. Хвилі піднімуться до 1,2 м заввишки. Температура води в ньому за добу піднялася на один градус. Нині вона становить +3℃", - додали в повідомленні.

Середня місячна температура по Україні в лютому 2022 року очікується в межах 0...-5°C. На півдні Одещини та в Криму до +1°C. Це близько до кліматичної норми.

Місячна кількість опадів очікується 22-40 мм, в Карпатах, на Закарпатті й у горах Криму 52-75 мм, що в більшості західних та південно-західних областей менше за норму. На решті території країни - у межах норми.

Зараз ви читаєте новину «В Одесу зайде потужний циклон Роксана - коли очікувати піка негоди ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі