неділя, 28 серпня 2022 00:18

Спецтема: Війна Росії проти України

В Херсоні і області палають склади окупантів – соцмережі

В Херсоні і області палають склади окупантів – соцмережі
В Херсоні знову "баоввна". Фото: Головком

У Херсоні та області ввечері 27 серпня фіксуються влучання у склади боєприпасів російських військ та у місця розташування їхньої техніки.

"Бавовна" зафіксована також у Новій Каховці та Любимівці, повідомляють місцеві Telegram-канали.

"Херсон, палають склади БК. Бавовна на території зони, де рашисти влаштували склад БК та техніки. А ще – у Новій Каховці та Любимівці влучання в техніку орків", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти не встигли звести плавучий міст, а в нього вже поцілили ЗСУ – Хлань

Також повідомляється про вибухи біля виправної колонії №90 у Херсоні. За словами очевидців, у вікнах декількох будівель колонії та розташованих неподалік багатоквартирних будинків повилітали шибки.

"Відомо, що на території колонії №90 росіяни влаштували свою базу, де, ймовірно, був і склад боєприпасів. Вони й могли здетонувати після удару ЗСУ. Херсонці повідомляють про сильну пожежу в промзоні", — пише місцеве видання "Мост".

У самій колонії окупанти зазвичай змушують ув'язнених ремонтувати їхню техніку.

Російські окупаційні війська під тимчасово захопленим Херсоном маневрами техніки намагаються створити ілюзію накопичення сил.

Переміщення техніки створює ілюзію того, що вона накопичується, що її стає більше. Заїхали в одне село, в інше, нібито техніки стало більше. Але ні, переміщається вже завезена техніка, вона відстежується, і ми її знайдемо, можете бути спокійними.

Зараз ви читаєте новину «В Херсоні і області палають склади окупантів – соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі