вівторок, 14 травня 2019 11:54

В аеропоту "Бориспіль" ввели 2 типи тарифів на паркінгу

В аеропоту "Бориспіль" ввели 2 типи тарифів на паркінгу
avianews в аеропоту Бориспіль погодинний тариф на паркінгу складе 30 грн, подобовий - 300 грн

У новому багаторівневому паркінгу біля терміналу D Міжнародного аеропорту "Бориспіль" будуть діяти 2 типи тарифів.

Розцінки будуть відрізнятися залежно від поверху паркінгу. На всіх 4 рівнях буде діяти погодинної тариф, який становить 30 грн. А добовий тариф - 300 грн - буде застосовуватися тільки на 1 і 2 поверхах, пишет Аvianews.

"Перші 10 хвилин неповної години на парковці будуть безкоштовними, а починаючи з 11 хвилини, стягується повна годинна оплата. Також за умови стоянки менше 10 годин використовується погодинна оплата", - прокоментував нові тарифи заступник гендиректора аеропорту Георгій Зубко.

Зараз біля терміналу D є 3 автостоянки, на яких використовується тільки погодинний тариф, - 30-40 грн за годину. Ціна за добову парковку на них обходиться в 720-960 грн. На віддалених парковках діє пільговий добовий тариф у розмірі 80 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аеропорт "Бориспіль" підняв ціни та скасував знижки

Укрзалізниця продовжує збільшувати кількість здвоєних вагонів поїзда на маршруті Київ - аеропорт "Бориспіль" у пікові години через зростання попиту пасажирів.

Із 15 травня на зазначеному маршруті курсуватимуть уже 3 поїзди Kyiv Boryspil Express.

Зараз ви читаєте новину «В аеропоту "Бориспіль" ввели 2 типи тарифів на паркінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі