понеділок, 11 квітня 2016 22:26

Україна закрила морські рибні порти в Криму

Україна закрила морські рибні порти в Криму
Фото: 24tv.ua

Кабінет міністрів тимчасово закрив Керченський та Севастопольський морські рибні порти.

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів № 263 від 6 квітня 2016 року.

"Для державного нагляду за безпекою мореплавства на тимчасово окупованій території України уряд схвалив закриття Керченського та Севастопольського морських рибних портів у межах виділених акваторій", - зазначається у постанові.

Як вказується, це триватиме до відновлення конституційного ладу України на тимчасово окупованій території АР Крим та міста Севастополя.

"Рішення прийнято у зв'язку із неможливістю здійснювати у морських рибних портах АР Крим та Севастополя обслуговування суден і пасажирів, проведення вантажних, транспортних, експедиційних робіт та інших пов'язаних з цим видів господарської діяльності, забезпечення належного рівня безпеки судноплавства, забезпечення охорони навколишнього середовища", - йдеться у документі.

Державному агентству рибного господарства доручено здійснити заходи щодо інформування міжнародних організацій про закриття Керченського морського рибного порту та Севастопольського морського рибного порту.

Зараз ви читаєте новину «Україна закрила морські рибні порти в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі