четвер, 21 вересня 2017 15:10

У жорстокому вбивстві подружжя вийшли на слід ріелтора
7

Поліцейські Вінниці затримали двох чоловіків, які жорстко катували подружжя пенсіонерів, потім вбили і підпалили у будинку.

Чоловіки вимагали віддати гроші за проданий будинок. Про оформлення угоди один з чоловіків дізнався у своєї дружини, з якою мешкав у громадському шлюбі. Та працює ріелтором.

"У будинку потерпілих було все перевернуто. М'які іграшки розрізані, речі з шаф - викинуті, перевернуті ліжка", - говорить т.в.о. керівника поліції Вінниччини Сергій Сокиран.

За свідченням знайомих, напередодні подружжя продали будинок. Завдяки цьому поліцейським та працівникам обласного управління СБК вдалось натрапити на слід убивць.

"Спочатку затримали одного, потім іншого. Вони раніше судимі. Їм 46 та 35 років. Старший чоловік сидів за замах на вбивство, а молодший - за вбивство та згвалтування", - додає Сокиран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Орендаторка дивом врятувалася з палаючого будинку, в який влучила блискавка

Старший чоловік дізнався від жінки про дату угоди та їх адресу. Знайшов спільника. За декілька днів до цього вони отруїли собаку подружжя. В ніч на 19 вересня проникли у двір і напали на пенсіонерів. Чоловіка зв'язали та жорстоко побили. За висновками медиків він загинув від асфіксії кров'ю. Жінка також загинула від численних побоїв.

"Чоловіки шукали саме гроші. Все інше їх не цікавило. Старовинні ікони та срібні монети з будинку потерпілих не зникли. Діти загиблих кажуть, батьки не могли тримати вдома великі гроші. Чи вдалося затриманим знайти гроші, з'ясує слідство", - говорить Gazeta.ua старший інспектор прес-центру Нацполіції у Вінницькій області Олена Рокоман.

Зараз підозрюваних затримали. Вони можуть отримати довічне ув'язнення. Слідчі також вияснять чи причетна працівниця ріелторської контори до пограбування пенсіонерів.

19 вересня у Вінниці спалахнув будинок. Коли рятувальники погасили пожежу, виявили тіла чоловіка та жінки. Це були 76-річний чоловік та його 68-річна дружина. На тілах загиблих були побої, а в чоловіка - зв'язані руки.

Зараз ви читаєте новину «У жорстокому вбивстві подружжя вийшли на слід ріелтора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі