вівторок, 12 серпня 2014 16:25

У Запоріжжі телефонний злодій видурив у батьків бійця АТО 46 тисяч гривень

У Запоріжжі телефонний злодій видурив у батьків бійця АТО 46 тисяч гривень
http://zakarpattya.net.ua

 Близько двох тижнів знадобилося співробітникам Запорізького відділу міліції, щоб встановити особу шахрая, який телефоном видурив у батьків бійця АТО 46 тисяч гривень на "лікування" сина. Ним виявися 38-річний в'язень, який відбуває термін покарання у Луганській виправній колонії.

 "Шахрай зателефонував на мобільний до матері бійця та повідомив про тяжке поранення сина. Також додав, що хлопця доправили до однієї з лікарень Дніпропетровська. Він у дуже тяжкому стані. На його лікування негайно потрібні гроші у розмірі 46 тисяч гривень, - розповіли у прес-службі Запорізької обласної міліції. - Нажахані звісткою батьки кинулися дзвонити до сина, але він не відповідав".

 "За чотири години батьки зібрали необхідну суму та перерахували на вказаний банківський рахунок,- продовжили в прес-службі. - Ввечері батькам вдалося нарешті додзвонитися до сини. Хлопець повідомив, що з ним все добре, він продовжує нести службу в зоні АТО. Після цього батьки звернулися до міліції".

 Телефонний шахрай родом із міста Ізюм Харківської області. З 1999 року відбуває покарання за умисне вбивство.

 "Як вдалося встановити правоохоронцям, перераховані на порятунок сина кошти, зняли з кількох банкоматів міста Ізюм, - додали. - Кошти знімала молода жінка, яка ретельно прикривала обличчя сумкою, щоб не потрапити в об'єктиви камер відеоспостереження, вмонтованих у банкомати. Невдовзі вдалося встановити особу співучасниці. Нею виявилася 21-річна місцева жителька. Дівчина розповіла, що зняти кошти її попросив колишній співмешканець її матері, який вже 15 років перебуває за ґратами".

Нині правоохоронці з'ясовують всі обставини справи, проводять необхідні перевірки та експертизи. За скоєне чоловіку "світить" до восьми років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі телефонний злодій видурив у батьків бійця АТО 46 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі