пʼятниця, 17 березня 2017 22:08

У школах вимкнули опалення на місяць раніше

У школах вимкнули опалення на місяць раніше
glavcom

У школах та дитсадках Козятинського району Вінниччини на місяць раніше вимкнули опалення.

Опалення вимкнули 15 березня, бо не вчасно проплатив за послуги Козятинський відділ освіти. Гроші мала отримати Козятинська дільниця Хмільницького управління з експлуатації газового господарства ПАТ "Вінницягаз, пише vn.presspoint.

Втім районні чиновники надали гарантійний лист про здійснення оплати 17 березня. Але газове господарство проігнорувало цей документ і відключили опалення у закладах освіти, зокрема, у школах та дитячих садках.

12 шкіл Козятинщини залишаються відключеними від газопостачання. Після втручання обласної влади начальник Козятинської дільниці з експлуатації газового господарства ПАТ "Вінницягаз" Павло Поджаров виконав обіцянку, але частково. Опалення включили лише у садочках, а у ЗНВК – ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нафтогазі розповіли, як зменшити рахунки за тепло

Будинки й комунальні установи Жовкви на Львівщині більше не обігріватимуть газом. Тепло отримуватимуть від спалення тирси і дерев'яних палет. Це перше місто в Україні, що повністю перейшло на опалення твердими відходами.

Зараз ви читаєте новину «У школах вимкнули опалення на місяць раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі