неділя, 29 травня 2022 10:01

Спецтема: Війна Росії проти України

У Харкові захопили в полон російських розвідників, які планували підриви

У Харкові захопили в полон російських розвідників, які планували підриви
На початку наступу ЗСУ взяли у полон двох представників ворожої розвідки у Харкові. Фото: 24 канал

На третій день повномасштабного вторгнення у Харкові українські захисники взяли у полон двох представників російської розвідки.

Саме тоді у місто прорвалися загарбники. Про це розповів "24 каналу" начальник штабу спецпідрозділу Kraken Костянтин Немічев.

Зазначається, що розвідники мали підірвати телевежі та вежі зв'язку, щоб дестабілізувати ситуацію у місті.

Одне з перших зіткнень із загарбниками відбулося на вул. Наталії Ужвій, яка знаходиться на Північній Салтівці. ЗСУ спалили ворожу колону, яка мала першою зайти у Харків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти хочуть оточити українських воїнів на Луганщині, на Харківщину перекидають техніку

Немічев наголосив, що українським захисникам вдалося знешкодити противника на початку наступу та взяти у полон двох представників розвідки.

"Вони прорвалися, і в них був свій сектор відповідальності. Ці хлопці, яких ми взяли в полон, мали підірвати телевежі та вежі зв'язку. В них нічого не вийшло. Ми спалили їхню техніку та знешкодили їх. Після цього проривів у місто Харків більше не було", - зазначив він.

27 травня окупанти обстріляли Київський район міста-героя Харків. Вночі кілька снарядів прилетіли у Малу Данилівку, виникли пожежі у двох будинках приватного сектору. Постраждалих немає.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові захопили в полон російських розвідників, які планували підриви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі