неділя, 23 квітня 2023 07:17

Спецтема: Війна Росії проти України

"Триває складна робота" – Гуменюк про "висадку ЗСУ" на лівобережжі Херсонщини

"Триває складна робота" – Гуменюк про "висадку ЗСУ" на лівобережжі Херсонщини
Наталія Гуменюк закликала дотримуватись інформаційної тиші. Фото: "Укрінформ"

Начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк не підтвердила, але і не спростувала інформацію про можливу висадку українських сил на лівому березі Дніпра.

Закликала набратись терпіння щодо новин з окупованої частини Херсонщини. Про це заявила в телемарафоні "Єдині новини" 23 квітня, передає Gazeta.ua.

Вона наголосила, що умови військової операції вимагають інформаційної тиші. Допоки ситуація не буде достатньо безпечною для наших військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни готуються до чергового "жесту доброї волі": Гуменюк назвала ознаки

"Дуже складна робота триває, коли треба осягнути таку перешкоду як Дніпро, коли лінія фронту проходить такою широкою, потужною річкою", – підкреслила Гуменюк.

Також уточнила, що рекомендація про інформтишу стосується усіх, "навіть найкращих студентів Інституту вивчення війни".

Аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) дійшли висновку, що Збройним силам України, ймовірно, вдалося зайти на лівий (східний) берег Херсонської області. Про це, за їхніми словами, свідчать геолокаційні кадри, які надали російські "військкори" та блогери в суботу, 22 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Триває складна робота" – Гуменюк про "висадку ЗСУ" на лівобережжі Херсонщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі