вівторок, 17 вересня 2019 10:01

Трасу Запоріжжя-Маріуполь відремонтують за 3 місяці замість 3 років - Голик

Трасу Запоріжжя-Маріуполь відремонтують за 3 місяці замість 3 років - Голик
Керівник програми "Регіональний розвиток" Українського інституту майбутнього Юрій Голик назвав результати інспекції ремонту траси Запоріжжя-Маріуполь позитивними

Результати інспекції триваючого ремонту траси Запоріжжя-Маріуполь варто визнати позитивними. Про це заявив керівник програми "Регіональний розвиток" Українського інституту майбутнього, радник колишнього голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голик, повідомляє "UBR".

"Два місяці тому, в середині липня, коли я сказав, що ми зробимо трасу Запоріжжя - Маріуполь всю за три місяці, а не три роки, як кимось було заплановано раніше, повірили в це тільки ті, хто знає скільки всього ми побудували за чотири роки в Дніпропетровській області", - повідомив він.

Як зазначив Голик, до 1 жовтня на цій трасі по території Запорізької області роботи з укладання асфальту будуть закінчені. Паралельно наноситься розмітка і розчищаються узбіччя.

"У Донецькій області на ділянці цієї траси від кордону з Запорізькою областю в сторону Маріуполя закінчують ресайклінг. На цій ділянці залишилося вкласти приблизно 5 км вирівнюючого шару і 10 км верхнього. Роботи на цій ділянці почалися найпізніше - тут були звичайні історії Укравтодору, які ми розшивали", - написав він.

Всі роботи по асфальту і в Донецькій області також планується закінчити до 1 жовтня.

"Різницю між як було і як стало точно вже відчули всі, хто це трасою їздив раніше і їздить зараз. А ми на ще одному наочному прикладі показали, що держава може і повинна будувати інфраструктуру швидко і якісно", - підкреслив Голик.

Як раніше заявляв Юрій Голик, всі дороги в Україні можуть бути ідеальними. "У Дніпропетровській області ми перші в Україні ввели обов'язкову п'ятирічну гарантію на кожну відремонтовану дорогу - будь-які дефекти усувалися за рахунок підрядника. Кожна дорога супроводжувалася окремими її аудитом, окремим проектом, окремою процедурою", - зазначав радник колишнього голови Дніпропетровської ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Трасу Запоріжжя-Маріуполь відремонтують за 3 місяці замість 3 років - Голик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі