вівторок, 14 січня 2020 14:37

Синоптики потішили весняною погодою

Синоптики потішили весняною погодою
У найближчу добу, 15 січня, в Україні повсюди антициклон, суха та тепла погода. Фото:uzhgorod.net.ua

У найближчу добу, 15 січня, в Україні повсюди антициклон, суха та тепла погода.

Температура повітря протягом дня середи очікується +2+6 градусів, на Заході – +4+9 градусів. Вночі та вранці в Карпатах, південних, східних та більшості центральних областей місцями туман. Вітер переважно південно-західний (на півдні країни – південно-східний), 5−10 м/с.

У Києві завтра опадів не передбачається, температура повітря протягом дня коливатиметься близько +3+5 градусів. Невелике похолодання прийде під Водохреще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хуртовини можливі в другій половині січня

"Середина зими – вже за нами. Хоча вона й мало схожа на зиму, проте календарні наші рефлексії все одно якось затягували у часом сумний настрій та авітаміноз. Вчора на вулиці почула, як один хлопець сказав дівчині. що, дивись, а день став більшим. І ми ж мудрі, ми все знаємо з Гуглу, але саме після цієї ненароком почутої фрази таки вмить зрозуміла, що весна ледь-ледь, але висунула рожеві вушка з-за обрію нового року", – пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

У четвер, 16 січня, в Україні без опадів, вночі та вранці у південній частині місцями туман. Вітер південно-західний (на півдні країни — південно-східний), 3−8 м/с. Температура вночі – 0−5° морозу, в Карпатах і на Прикарпатті – місцями 5−10° морозу; вдень – 0−5° тепла, на заході країни – до 9° тепла.

У Києві в четвер без опадів. Вітер південно-західний, 5−10 м/с. Температура вночі – 1−3° морозу, вдень – 2−4° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 15 січня найвища температура вдень була зафіксована на позначці 8,4 градуса вище нуля 2007 року, а найнижча – вночі – на позначці 24,7 градуса морозу 1943 року.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики потішили весняною погодою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі