пʼятниця, 09 вересня 2022 06:27

Росія вночі вдарила по Харкову. Є влучання у навчальний заклад

Росія вночі вдарила по Харкову. Є влучання у навчальний заклад
Росіяни вночі знову обстріляли Харків. Фото: ілюстративне, Генштаб ЗСУ

У ніч на 9 вересня росіяни обстріляли Салтівський район Харкова.

Зокрема, влучили у навчальний заклад. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов в Тelegram.

"Постраждав один із вищих навчальних закладів. Руйнування та завали на місці "прильоту" розбирає Державна служба з надзвичайних ситуацій", – написав він.

Про потерпілих не повідомляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як ЗСУ заїжджають у Балаклію і вітаються з місцевими: відео

Харків став ціллю російських загарбників із перших днів повномасштабного вторгнення. Не зумівши захопити місто, росіяни почали обстрілювати його з літаків та артилерії.

Після того, як окупанти були відкинуті від околиць міста, вони зосередилися на обстрілах його з артилерії. Б'ють щодня, руйнуючи цивільну інфраструктуру й убиваючи мирних жителів.

Напередодні росіяни обстрілювали Харків із реактивних систем залпового вогню, у Чугуївській громаді внаслідок обстрілу загинула жінка.

Ворог близько 10:00 8 вересня випустив ракети по Індустріальному району Харкова. Там пошкоджена адміністративна будівля. Ще одна ракета вдарила поряд у землю. Загинули двоє чоловіків, 27 і 65 років. Поранені п'ятеро осіб.

Зараз ви читаєте новину «Росія вночі вдарила по Харкову. Є влучання у навчальний заклад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі