субота, 11 червня 2022 22:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вдарила ракетами по Тернопільщині (оновлено)
4

Вибухи у Чорткові
Вибухи у Чорткові
Вибухи у Чорткові
Вибухи у Чорткові

Росія вдарила ракетами по Чорткову на Тернопільщині увечері 11 червня.

Над містом підіймається дим. Вибухи підтвердив голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш у Telegram.

"Жителі Тернопільщини, залишайтесь в укриттях. Не знімайте, не фотографуйте та не коментуйте в соцмережах наслідки вибухів. Наші спеціалісти вже працюють в Чортківському районі. Триматиму вас вкурсі щодо ситуації в області", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумщину обстріляли з безпілотника та артилерії

Вибухи підтвердив і міський голова Тернополя Сергій Надал у Telegram.

"Підтвердились вибухи на Чортківщині. Є повідомлення про нові запуски ракет рашистів з моря. Залишайтеся в укриттях!" - повідомив Надал.

Повітряну тривогу в області оголосили о 21:21. Про відбій сповістили о 22:36.

ОНОВЛЕНО 23:17: У місті Чортків місцева влада відключила природній газ на час робіт з наслідками вибуху, повідомив Володимир Труш.

Це другий приліт по Тернопільщині від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Вперше область атакували 3 квітня близько 22:20 - спробували зруйнувати ракетами один з об'єктів критичної інфраструктури.

Постраждалих не було. Удар окупантів не став несподіванкою, його очікували і вжили усіх превентивних заходів, повідомляв тоді Володимир Труш. Решта подробиць - закрита інформація.

Зараз ви читаєте новину «Росія вдарила ракетами по Тернопільщині (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі