понеділок, 06 липня 2015 13:42

Родини бійців АТО подорожували Черкащиною (фото)
18

Діти та дружини українських бійців з Черкас, Кіровограда та Києва на вихідних подорожували Черкащиною. Відвідали базу відпочинку "Козацька Січ", побували на екскурсіях у Чигирині, Суботові та Холодному Яру. Мандрівку організували волонтери.

4 та 5 липня діти плавали по Дніпру на козацькій чайці.
"Вважаю, це один із процесів реабілітації сімей, дітей, яких зачепила війна. Такі заходи повинні робити не тільки ми, тут в Черкасах, а й в інших областях, де є можливість організувати культурний відпочинок", - говорить Олександр Бойко, співорганізатор, учасник АТО.

"Це підвищує бойовий дух тих людей, котрі захищають нашу країну. Це знак, що про їхні сім'ї не забули, про них турбуються", - коментує атовець Сергій Хилько. Приїхав у Черкаси з дружиною Ярославою,та синами Владиком і Андрієм. Він пів року лікувався після поранення, але за кілька днів повинен повернутися в зону бойових дій і приєднатися до батальйону "Донбас".

Зараз ви читаєте новину «Родини бійців АТО подорожували Черкащиною (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі