пʼятниця, 10 лютого 2017 12:09

П'яний поліцейський їхав на Mercedes з вимкненими фарами і запотілим лобовим склом

Вночі, 10 лютого, патрульні поліцейські зловили хмільним за кермом начальника карного розшуку вінницького міського відділу поліції Кирила Доценко.

Про це повідомляє голова ГО "Комітет безпеки руху" Володимир Черкас у Facebook.

"Відсвяткувавши з товаришами призначення голови Нацполіції і нового заступника в МВС, відправився на своєму "MERCEDES-BENZ" додому. Але побажав залишитися непоміченим. Як справжній опер, вирішив рухатися на автомобілі без зовнішнього освітлення із запітнілим лобовим склом".

Автор: Facebook
 

Доценка помітили на центральній вулиці. Зупинили його. Вінницький оперативник вийшов з-за керма з різким запахом алкоголю. Деякий час чоловік відмовлявся від проходження огляду, але незабаром погодився здати аналізи в наркодиспансері.

Автор: Facebook
 

Під час здачі аналізів Доценко спробував додати в них воду. Після огляду намагався влаштувати бійку з представниками громадськості та поліцейськими, в результаті відмовившись забирати свої документи у патрульних.

Лікар-нарколог підтвердив, що за зовнішніми ознаками в Доценка є алкогольне сп'яніння. Зразки аналізів були опломбовані та передано в лабораторію.

На місце інциденту виїжджали представники інспекції з особового складу ГУНП. Розпочали службове розслідування.

Начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос вже готовий звільнити колегу. Чекає лише завершення службового розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальника райвідділу поліції зловили п'яним за кермом

Після скандального звільнення кримчанина Антона Шевцова з посади керівника Нацполіції у Вінницькій області на цю посаду офіційно призначили нового очільника. Ним став Юрій Педос, який до цього часу виконував обов'язки начальника.

Зараз ви читаєте новину «П'яний поліцейський їхав на Mercedes з вимкненими фарами і запотілим лобовим склом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі