субота, 25 березня 2017 22:18

Працівникам шкіл почали затримувати зарплати

Працівникам шкіл почали затримувати зарплати
Андрій Вигонюк Фото: Facebook

У Мурованокурловецькому районі на Вінниччини працівники шкіл не отримують зарплату в повному об'ємі. Їм не передбачили її у бюджеті. Винним у проблемах із зарплатою вважають начальника управління освіти. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів депутат Вінницької обласної ради Андрій Вигонюк.

"Є рішення дисциплінарної комісії райдержадміністрації звільнити начальника управління освіти Петра Багрія. Він в документах написав, що комп'ютерна техніка приїхала в школи, а її не було. Гроші вкрали. Голова адміністрації Сергій Ладан – видно в долі, то лише дав догану. Він сам там узурпував владу, бо очолює і адміністрацію, і раду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Учителі отримують €3 тисячі" - українець про роботу на Кіпрі

Протягом чотирьох місяців цей начальник управління освіти не проводив жодних зборів директорів шкіл. Йому видно соромно дивитися їх в очі, що вкрав гроші у дітей.

В районі існує проблема із затримкою зарплати працівникам шкіл. У бюджеті не заклали кошти на зарплату технічних працівників. Почали давати по 30 відсотків, а решту в наступному місяці. Не виплачують надбавку за шкідливість праці. Люди отримали по 800, а в кого півставки – по 400 гривень", - пояснює Вигонюк.

На засідання Вінницької обласної ради 24 березня із міні-виставою прийшли актори місцевого лялькового театру. Вони розміщуються у житловому багатоквартирному будинку і хочуть переїхати до нового окремого приміщення. Для цього їм потрібен дозвіл на отримання земельної ділянки.

Депутати дали дозвіл на виділення земельної ділянки для облаштування стоянки автомобілів для відвідувачів театру та дитячого ігрового майданчика.

Зараз ви читаєте новину «Працівникам шкіл почали затримувати зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі