неділя, 02 вересня 2018 23:30

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві академіка з Миколаєва

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві академіка з Миколаєва
Затримали підозрюваних у вбивстві академіка. Фото: РБК

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві Миколи Шитюка.

Підозрюваним виявився 25-річний житель Миколаївського району, повідомляє прес-служба Національної поліції Миколаївської області.

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, у тому числі провели моніторинг великої кількості відеозаписів із камер відеоспостереження, розташованих у різних закладах у районі будинку, де було скоєно вбивство. Саме це і допомогло виявити особу зловмисника.

Мешканця Миколаївського району поліцейські затримали на зупинці громадського транспорту, коли той збирався їхати у місто.

Зараз 25-річний чоловік затриманий у порядку статті 208 КПК України. З його слів, смертельні ножові поранення він завдав постраждалому через раптово виниклу сварку на ґрунті особистих взаємовідносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємець нагодувала перехожого, а він її пограбував та зарізав

У Миколаєві виявили мертвим професора місцевого Національного університету імені Сухомлинського, відомого на всю Україну академіка та дослідника Голодомору Миколу Шитюка. Чоловіка знайшли з ножем у спині.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала підозрюваного у вбивстві академіка з Миколаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі