неділя, 03 березня 2019 04:15

Подорожчав міжнародний велопрокат, який став популярний з перших днів

Автор: Тетяна САРАХАН
  У Вінниці подорожчав проїзд на велосипедах
У Вінниці подорожчав проїзд на велосипедах

У Вінниці подорожчав проїзд на прокатних велосипедах. У новому сезоні ціна зросте на абонементи. Місячний абонемент коштуватиме 250 грн. Вартість разової поїздки не зміниться - 20 гривень за годину.

"В новому сезоні - нові тарифи. Територія дії тарифів - Львів, Харків, Вінниця та Одеса. Вартість сезонного абонементу зросте – з 800 до 1150 гривень. Новинкою буде тариф "Вікенд", що стане дуже корисним для автомобілістів або просто для проведення активного часу з родиною", - йдеться у повідомленні nextbike.

"Вікендом на сезон" можна буде користуватися прокатом в п'ятницю, суботу та неділю за 600 гривень. Є дешевший тариф "Туристичний". Він теж на три дні за 150 гривень.

Велопрокат, який восени став популярним з перших днів, відкриють у тестовому режимі уже з 15 березня.

"Загалом в міжсезоння по Вінниці придбали близько 200 абонементів. Були різні акції: кешбек, день Валентина, іменини. Люди купували чи на подарунок чи для власного використання", - говорить Gazeta.ua Роман Сав'як, генеральний директор "Некстбайк Україна".

Автор: Тетяна САРАХАН
  У Вінниці подорожчав проїзд на велосипедах
У Вінниці подорожчав проїзд на велосипедах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За проїзд велосипедом пропонують гроші

У Вінниці запрацювала міжнародна система велопрокату Nextbike. Загалом розташували 15 станцій. На них розмістили 120 велосипедів.

Розрахуватися за катання можна через мобільний банкінг. За першу годину їзди треба заплатити 20 грн, а абонемент на місяць коштує 250 грн.

Зараз ви читаєте новину «Подорожчав міжнародний велопрокат, який став популярний з перших днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі