вівторок, 15 листопада 2016 15:22

Перестали видавати інсулін

Перестали видавати інсулін

Інваліди різних груп у Вінниці скаржаться на відсутність інсуліну у лікарнях. Міська рада не виділила кошти на закупівлю препарату.

"Для життя мені потрібен інсулін. Я плачу за нього високу ціну, але його немає в лікарні. Це хамство та байдужість до хворих. Можновладці сидять вдома в спокійній обстановці, охоронці забезпечують їм безпечне життя. До нас їм байдуже. Ми з сусідами по лікарняному ліжку знаємо, що таке, коли немає препаратів. Це вже не вперше, проте цього разу затягнулось на дуже довго. Ще трішки часу і ми вже не будемо сваритись, бо не нас не буде. Нехай ці смерті будуть на совісті тих чиновників, яким шкода грошей на лікарні," - розповів сайту vsemisto-vn вінничанин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасників АТО застрахують за рахунок міста

Люди влаштовують сварки в лікарнях, пишуть скарги.

Протез для 27-річного військового із Бершаді на Вінниччині Віталія Легуші створили науковці за допомогою 3D-друку. Чоловік втратив праву руку під час боїв на Донбасі. Розробку створили дослідники з Вінниці.

Зараз ви читаєте новину «Перестали видавати інсулін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі