понеділок, 28 лютого 2022 15:39

Перейшов на бік країни-агресора: мер Куп'янська одержав підозру в держзраді

Перейшов на бік країни-агресора: мер Куп'янська одержав підозру в держзраді
Мацегорі повідомили про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України представником влади та у державній зраді. Фото: "Еспрессо"

Міський голова Куп'янська на Харківщині Геннадій Мацегора, який здав місто російським окупантам, одержав підозру у державній зраді.

Харківська обласна прокуратура оперативно і за законом відреагувала на дії Мацегори, повідомила 28 лютого генеральна прокурорка Ірина Венедіктова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мера міста на Харківщині і трьох його спільників обвинуватили у держзраді

"Йому повідомили про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України представником влади та у державній зраді. 27 лютого мер забезпечив загарбників транспортом, житлом, пальним та їжею. Через його дії територія українського Куп'янська вийшла з адміністративного підпорядкування органів державної влади України", - йдеться у повідомленні.

Кожного, хто здасть окупантам хоч клаптик української землі, чекає справедливе покарання, додала Венедіктова.

На Харківщині міський голова Куп'янська Мацегора 26 лютого здав місто російському агресору. На сторінці Куп'янської міської ради у Facebook повідомили, що "міський голова провів перемовини з військовими Російської Федерації, які вже зайшли на Куп'янську територію".

Зараз ви читаєте новину «Перейшов на бік країни-агресора: мер Куп'янська одержав підозру в держзраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі