середа, 01 травня 2019 11:55

Відкрили новий пункт пропуску до Польщі

Відкрили новий пункт пропуску до Польщі
Тимчасовий пункт пропуску працюватиме з 1 по 5 травня з 8.00 до 20.00 київського часу. Фото:static.ukrinform.com

З 1 по 5 травня на кордоні з Польщею в Закарпатті працюватиме пішохідний перехідний пункт пропуску "Лубня-Волосате".

Відкрили пункт за домовленістю між Підкарпатським воєводством Польщі та Закарпатською ОДА - повідомляють в адміністрації.

"На початку травня до 15-ї річниці вступу Польщі в Євросоюз Підкарпатське воєводство та Закарпатська ОДА організовують тимчасовий запуск пішохідного контрольно-пропускного пункту "Лубня – Волосате" на українсько-польському кордоні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні збудують нову трасу

Саме цю локація вже давно розглядають як найбільш перспективну точка для функціонування повноцінного КПП. Він має стати першим на українсько-польському кордоні в межах Закарпатської області.

Тимчасовий пункт пропуску працюватиме з 1 по 5 травня з 8.00 до 20.00 київського часу. Перетин кордону здійснюватиметься за Шенгенськими візами або біометричними паспортами.
Як інформують в ОДА, урочисті заходи з нагоди відкриття КПП почалися 1 травня о 10.00 на українському боці за участі керівництва Закарпатської області, Підкарпатського воєводства та маршалека Сейму Польщі Марека Кухчинського.

Прикордонники Мукачівського загону на ділянці прикордонної служби "Ділове" почали встановлювати загороджувальний паркан на лінії державного кордону з Румунією. Мешканці Закарпаття вимагають цього не робити і влаштовують провокації.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили новий пункт пропуску до Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі