субота, 04 червня 2022 13:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти вдарили ракетами по Харкову з областю: серед поранених - діти

Окупанти вдарили ракетами по Харкову з областю: серед поранених - діти
На Харківщині тривають бої. Фото: t.me/synegubov

На Харківщині ворог обстрілював Барвінкове в Ізюмському районі та Циркуни в Харківському. По останньому окупанти також завдали ракетного удару.

Під час обстрілу Балаклії поранення отримала 11-річна дитина. Загалом там вісім поранених, повідомив 4 червня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"Ще двоє поранених маємо у Харкові внаслідок обстрілу околиць міста. Пошкоджені будинки. Сьогодні Міжнародний день безневинних дітей, що стали жертвами агресії. На Харківщині за 100 днів війни загинуло 38 дітей. Ніколи не пробачимо цього окупантам", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаїв з областю обстріляли російські терористи: багато поранених

У регіоні тривають бої. Ворог намагався вести наступ на Барвінкове та Святогірськ.

"На Ізюмщині противник наступав у напрямку Вірнопілля та Богородичного. Всі атаки відбиті. Наші захисники тримають позиції", - додав Синєгубов.

На Харківщині майже всю 35-ту загальновійськову армію Російської Федерації знищили в Ізюмі через некомпетентних командирів. Ворожі війська провели невдалі штурми на південний схід і південний захід від Ізюма, а також на захід від Лимана, тож навряд чи зможуть зробити значне просування до Слов'янська.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти вдарили ракетами по Харкову з областю: серед поранених - діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі