понеділок, 25 квітня 2022 19:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти перегруповуються в напрямках Кривого Рога та Миколаєва - Генштаб

Окупанти перегруповуються в напрямках Кривого Рога та Миколаєва - Генштаб
Ворог перегруповує свої війська та закріплюється на місцевості. Фото: Генштаб ЗСУ

На Південнобузькому напрямку росіяни зосереджують основні зусилля на напрямках Херсон - Миколаїв та Херсон - Кривий Ріг.

Ворог перегруповує свої війська та закріплюється на місцевості, повідомляє Генштаб ЗСУ у новому зведенні.

Російські війська завдають ракетно-бомбових ударів по об'єктах військової та цивільної інфраструктури, зокрема із залученням стратегічних бомбардувальників, кораблів та підводних човнів.

Вони намагаються зруйнувати шляхи постачання військово-технічної допомоги від держав-партнерів. Для цього концентрують удари по залізничних вузлах.

На Слобожанщині триває часткове блокування Харкова. В районі міста Ізюм ворог намагався покращити тактичне положення на напрямках Андріївка - Заводи та Дібровне - Курулька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині ЗСУ знищили групу вагнеровців

На Донецькому та Таврійському — окупанти намагалися просунутись вглиб території України в районах населених пунктів Коровій Яр і Рубіжне, розвинути наступ в напрямку Запоріжжя.

У Маріуполі російські терористи продовжують блокування місцевих жителів та частини захисників у районі заводу "Азовсталь". На тимчасово захопленій території Херсонської області, у Великій Олександрівці, окупанти вимагають у мешканців до 28-го квітня залишити селище.

На окупованій території Запорізької області, в місті Енергодар, співробітниками ФСБ РФ продовжується проведення фільтраційних заходів. На тимчасово захоплених територіях Харківщини та Луганщини окупанти займаються мародерством, крадіжками та пограбуванням місцевого населення.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках суттєвих змін в обстановці не відбулося.

Втрати російських окупантів в Україні станом на 25 квітня становлять орієнтовно 21,9 тис. осіб. Точні дані встановлюють, оскільки підрахунок ускладнюється інтенсивністю боїв.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти перегруповуються в напрямках Кривого Рога та Миколаєва - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі