середа, 18 травня 2022 11:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти інтенсивно обстріляли Харківщину: є поранені та руйнування

Окупанти інтенсивно обстріляли Харківщину: є поранені та руйнування
Вчора зранку окупанти інтенсивно обстріляли Мерефу. Фото: t.me/synegubov

Харків протягом 17 травня не зазнав обстрілів.

Водночас минулої доби російські окупанти обстріляли Печеніги Чугуївського району, повідомив у середу голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"Вчора зранку окупанти інтенсивно обстріляли Мерефу, пошкоджені понад 30 будинків, високовольтна лінія, автомобілі громадян. У селі Циркуни поранень зазнав 42-річний чоловік. Вкотре закликаю громадян бути обачними. Окрема небезпека - міни та нерозірвані снаряди. Прошу харків'ян утриматися від прогулянок у Саржиному яру, де все ще є велика кількість нерозірваних боєприпасів та можуть бути встановлені ДРГ розтяжки. Зараз там працюють вибухотехніки", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстріляли селище на Харківщині, є поранений - Синєгубов

Містян також закликають утримуватися від відвідин будь-яких лісових та паркових зон, узбіч доріг та місць, які перебували під ворожими обстрілами.

На Харківському напрямку противник намагається утримати займані позиції. Агресор із артилерії обстрілює Циркуни, Руські Тишки, Черкаські Тишки та Питомник. Збройні сили України тримають оборону і не допускають просування російських військ.

Вчора під ударом опинилося селище Печеніги, Чугуївського району, що на Харкывщині. 73-річний чоловік отримав легкі поранення.

У районі населеного пункту Довгеньке, Ізюмському району, загарбники намагалися вести активні дії, але, зазнавши втрат, відступили. Тривають роботи з відновлення критичної інфраструктури в найбільш постраждалих від обстрілів районах.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти інтенсивно обстріляли Харківщину: є поранені та руйнування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі