середа, 08 червня 2022 21:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти весь день гатили по Сумщині: наслідки обстрілів

Окупанти весь день гатили по Сумщині: наслідки обстрілів
У Шосткинському районі внаслідок обстрілу зруйноване приміщення підрозділу Держприкордонслужби України. Фото: Дмитро Живицький

Російські окупанти впродовж дня гатили по Сумській області.

Після 11-ї ранку ворог із мінометів обстріляв Есманську громаду - було до 10 "прильотів", розповів голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький у Telegram.

По обіді ворог також відкривав вогонь по територіях Хотінської та Юнаківської громад. Працювали з мінометів та крупнокаліберних кулеметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог вгатив із мінометів по Шосткинському району: подробиці

У Шосткинському районі внаслідок обстрілу зруйноване приміщення підрозділу Держприкордонслужби України.

Близько 15:00 було шість "прильотів". Мінометний вогонь по території Середино-Будської громади. Також прослуховувалися кулеметні черги. Росіяни влучили у господарську цивільну споруду.

Після 16:00 російські літаки завдали двох авіаударів по Краснопільській громаді. Поранено одну людину та знищено автомобіль.

Російські окупанти обстріляли приміщення підрозділу Державної прикордонної служби у Сумській області. Близько 12:00 з боку російського пункту пропуску "Троєбортне" росіяни відкрили вогонь по прикордонному селу Шосткинського району. Приміщення звели 2015 року для тримання незаконних мігрантів. Його не використовували з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти весь день гатили по Сумщині: наслідки обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі