пʼятниця, 05 липня 2024 13:07

Навчальний рік у школах Львова розпочнеться раніше - мер

Навчальний рік у школах Львова розпочнеться раніше - мер
У місті готуються до різних сценаріїв. Фото: t.me/andriysadovyi

Навчальний рік у школах Львова розпочнеться 19 серпня.

Через надзвичайно складну ситуацію з електроенергією, у місті готуються до різних сценаріїв, повідомив 5 липня мер Львова Андрій Садовий.

"Щоб гарантувати повноцінний шкільний навчальний рік, ми розпочнемо його раніше. Таке рішення сьогодні прийняв Штаб підготовки міста до зими. У разі повного блекауту всі львівські школи стануть цілодобовими пунктами незламності, де львів'яни зможуть зігрітися та зарядити пристрої", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали місто, де найбільше зросли ціни на житло

Якщо ситуація з електроенергією взимку стабілізується, школи працюватимуть у звичному режимі.

"Планові зимові канікули розпочнуться 21 грудня. На випадок погіршення ситуації з електроенергією - канікули продовжать. А в школах працюватимуть чергові групи для дітей, чиї батьки не зможуть залишити їх вдома. План такий. Якщо будуть зміни, оперативно повідомимо. Наша мета - забезпечити якісну освіту за будь-яких умов", - зазначив Садовий.

У Львові відновили будинки на вулиці Стрийській, які влітку 2023 року пошкодила російська ракета. Садовий, опублікував фото "до/після".

Зараз ви читаєте новину «Навчальний рік у школах Львова розпочнеться раніше - мер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі