неділя, 13 березня 2022 12:39

Спецтема: Війна Росії проти України

"Нас кидают на бабки на*уй!": окупанти скаржаться, що їм не платять гроші за вбивства українців

"Нас кидают на бабки на*уй!": окупанти скаржаться, що їм не платять гроші за вбивства українців
Поки одні окупанти жаліються на невиплату грошей, інші - сидять у полоні та переконують, що розкаюються у злочинах проти України. ФОТО: скріншот із відеодопиту одного із загарбників

Під час дзвінків у Росію окупанти жаліються на те, що їм затримують обіцяні гроші за убивства українців.

Солдати країни-агресорки кажуть, що вчасні виплати їх турбують більше, ніж ризик загинути. Підтвердженням цьому є запис перехопленої розмови одного з окупантів із колишньою дружиною, який виклала Служба безпеки України.

Наводимо уривок розмови мовою оригіналу:

- У нас завтра похороны. Мальчишку хоронят, 22 года.

- Та бл*ть, это все не страшно! Страшно то, что нас здесь кидают на бабки на*уй! Понимаешь? Короче, Надь, только ты меня выручишь. Потому, что я "смертягу" делал на тебя и никто не в курсе здесь, что мы с тобой разведены. Когда я тебе гудок скину – отправишь смс на этот номер. Пиши.

- Секунду.

- Пиши: "Для Сафона. Надя попала в аварию. Она в тяжелом состоянии. Не знаю, куда деть детей". Надюша, прости. Я просто по-другому бабки свои никак не выдерну. Приеду – поставлю свечку. Вот номер: +7996382414. Пацан там проинструктирован. Знает, что делать.

Окупант жаліється, що йому мали виплатити "бойові" гроші, але нічого не видали.

"Они пи**расы! Боевые уже скосили. Сказали: "В следующем месяце". А это две тысячи долларов по нынешнему курсу. Такие деньги! Тут пи*дец, петушня творится. Пацаны всь сье**вают, но без денег. Я без денег не хочу", - додав загарбник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Урод, мы умираем тут!" - окупанти плачуться батькам і називають себе "гарматним м'ясом"

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «"Нас кидают на бабки на*уй!": окупанти скаржаться, що їм не платять гроші за вбивства українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі