понеділок, 13 червня 2022 13:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Нам потрібна потужна наступальна зброя, без якої війна лише затягується - Зеленський

Нам потрібна потужна наступальна зброя, без якої війна лише затягується - Зеленський
Володимир Зеленський наголосив на прискорюванні постачання Україні зброї. Фото: 24 канал

Президент України Володимир Зеленський закликав світову спільноту захищати необхідність посилення санкцій проти Росії.

Наголосив на прискорюванні постачання Україні зброї, щоб вона змогла звільнити окуповані території. Про це Зеленський заявив у зверненні до учасників American Jewish Committee Global Forum.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський став лауреатом премії Нємцова за мужність

Президент зауважив, що Україні потрібна потужна наступальна зброя, без якої війна лише затягується, а зволікання з допомогою множить жертви і наражає на загрозу весь світ, який може відчути на собі російську агресію.

"Я знаю, що ви допомагаєте нашій державі дуже серйозно. Але я прошу вас ще подвоїти зусилля, щоб зупинити російську ненависть. Ненависть до людства. Ненависть є тією рушійною силою, завдяки якій ще триває російська війна проти України. І проти свободи – у Європі , у світі", – заявив президент.

Він додав, що світ отримав історичну можливість захистити спільну свободу, безпеку та загальну культурну різноманітність від найбільшої хвилі ненависті з усіх, які загрожували світу в останні десятиліття.

Україна зараз покладається на західне озброєння у війні, яку веде Росія проти українського народу. Однак боєприпасів залишилося мало, заявив заступник глави військової розвідки України Вадим Скібіцький.

Зараз ви читаєте новину «Нам потрібна потужна наступальна зброя, без якої війна лише затягується - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі