неділя, 13 серпня 2017 14:59

На Закарпатті вирує негода: знеструмлено 8 населених пунктів

На Закарпатті вирує негода: знеструмлено 8 населених пунктів
Через несприятливі погодні умови на Закарпатті сталися аварійні відключення електроенергії. Фото: Українська правда

Через несприятливі погодні умови на Закарпатті сталися аварійні відключення електроенергії.

Без електроенергії залишаються вісім населених пунктів Мукачівського та Берегівського районів, повідомив глава Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль.

"Протягом ночі через відсутність електроенергії українська частина пункту пропуску "Лужанка" на українсько-угорському кордоні кілька годин не працювала, перетин кордону здійснювався через ПП "Вилок". Станом на ранок 13 серпня МПП "Лужанка" працює у звичайному режимі", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода в Польщі: загинули чотири людини, поранені 28

За йоо словами, у Свалявському та Великоберезнянському районах сильний вітер повалив на проїжджу частину кілька дерев. Рух автотранспорту вже відновлено. У м.Берегово вночі не працювала каналізаційно-насосна станція, внаслідок чого вода затопила три вулиці. Наразі центральна частина Берегова лишається знеструмленою. Протягом найближчих годин постачання електроенергії має бути відновлено по всій област.

Крім того, внаслідок зливи і через захаращеність водовідвідних канав відбулось підтоплення 9 дворогосподарств у с. Чома Берегівського району та м. Ужгород.

30 липня у Долгінцевському районі Кривого Рогу в результаті урагану на 16 вулицях були пошкоджені дахи в 201 будинку та 4 автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті вирує негода: знеструмлено 8 населених пунктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі