вівторок, 17 березня 2015 18:52

На Вінниччині матір вбила немовля

На Вінниччині матір вбила немовля

16 березня в селі Сиваківці Липовецького району Вінниччини знайшли тіло немовляти. Хлопчик, загорнутий в поліетиленовий пакет, лежав у сараї по провулку Шевченка, 6. Сховала там новонародженого матір, 28-річна Антоніна Присяжнюк. 14 березня вона сама народила дитину. Але через погане самопочуття таки довелося звернутися в лікарню.

"Їй стало зле, пішла в лікарню. Там побачили, що лиш народила. Повідомили в міліцію. Чула, Тоня розказувала, що дитини не хотіла. Народила вдома хлопчика. А тоді поклала в пакет і винесла в сарай. Може дитинка ще була жива, не знаю. Як знайшли тільце - одразу міліції наїхало, швидку викликали. Забрали і породіллю, і мертву дитинку", - розповідає місцева мешканка Наталка.

Антоніна Присяжнюк працює різноробочою на Вінницькому підприємстві "Барлінек". Про стосунки із чоловіками у селі нічого не розповідають. Кажуть, великих компаній, які заважали б сусідам, не бачили. Роботу вона не прогулювала.

Наразі Антоніна перебуває під наглядом лікарів у Турбівській міській лікарні. Тіло немовляти відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Правоохоронці за фактом трагедії відкрили кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство новонародженого. Якщо провину матері доведуть - за злочин їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині матір вбила немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі