понеділок, 20 квітня 2015 14:02

На Тернопільщині знайшли матір, яка закопала немовля на чужій могилі

На Тернопільщині  знайшли матір, яка закопала немовля на чужій могилі

На Тернопільщині міліція розшукала горе-матір, яка народила мертве немовля й закопала його на чужій могилі.

З'ясувалося, що родом 37-річна жінка з Борщівського району. Свій вчинок вона пояснила тим, що бракувало коштів на поховання дитини. Про це повідомили у прес-службі обласної міліції.

Правоохоронцям також стало відомо, що у жінки вже є троє дітей. Вона не працює, а чоловік їздить на заробітки.

"18 жовтня 2014 року в жінки почалися пологи, ввечері вона народила мертву дівчинку у власному житловому будинку. Наступного дня матір закопала дитину на одній із могил на кладовищі села Гуштин", – розповіли у міліції.

Тіло немовляти знайшов місцевий мешканець, прибираючи на могилі родича. Чоловік повідомив про страшну знахідку в міліцію.

Те, що дівчинка народилася мертвою, підтвердила судово-медична експертиза. Проте, причину перинатальної смерті встановити не вдалося через тривале перебування тіла в землі.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 117 ККУ – умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині знайшли матір, яка закопала немовля на чужій могилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі